Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Vali Süleyman Elban, “Adana inanılmaz zenginliği ve potansiyeli olan bir kent”

Vali Süleyman Elban, “Adana inanılmaz zenginliği ve potansiyeli olan bir kent”

Vali Elban ve Başkan Karalar’dan Adana’yı geliştirip yükseltme kararlılığı

 

Baskan Zeydan Karalar, “Adana için yaptigimiz her olumlu is devlete de olumlu yansir.”

 

 

Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’i ziyaret etti. Vali Elban ve Baskan Karalar, Adana için birlikte çalisarak, kenti oldugundan daha iyi yerlere getirmeyi hedeflediklerini açikladi.

 

BELEDIYECILIGIN KITABINI YAZMIS BIR ISIM

Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’i makaminda ziyaret etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Zeydan Karalar, “Isinde oldukça deneyimli olan sayin Valimizin, üstelik belediyecilikle ilgili kitap yazmis bir isim olarak Adana’da göreve baslamasi bizim için büyük mutluluk. Önceki Valimiz Sayin Mahmut Demirtas da Adana için önemli isler yapti. Birlikte daha ileri boyutta isler yapacagimiz düsüncesiyle doluyuz ve mutluyuz” dedi.

ADANA’YI BIRLIKTE HAK ETTIGI YERE GETIRIRIZ

Adana’da çesitli sorunlar ve problemler oldugunu dile getiren Baskan Zeydan Karalar, “Son yillarda potansiyeline uygun gelisme ivmesini gösterememis bir sehir Adana ama ayni zamanda çok da dinamik bir kent. Tarim ve sanayi açisindan ciddi altyapisi olan bir sehir. Iyi seyler olmaya basladi. Umarim bunlar artarak, katlanarak devam eder. Sizlerin de sayesinde hak ettigi yeri bulur Adana. Bizim Adana’da yaptigimiz her olumlu is devlete de olumlu yansir” diye konustu.

 

HER GEÇEN GÜN ADANA’NIN INANILMAZ ZENGINLIKLERININ FARKINA VARIYORUZ

Adana Valisi Süleyman Elban da, görev degisiminin, millete hizmetin bir bayrak yarisi oldugunu söyleyerek söyle devam etti: “Sag olsun bizden önceki meslektaslarimizin yaptigi kamu görevini, tasidigi bayragi biz de bir adim öteye götürmek istiyoruz ve böyle bir samimi gayret içinde olmak üzere geldik. Insallah burada alnimizin akiyla, görevimizi en iyi sekilde yapmak için çalisacagiz. Bir arada oldugumuz sürece basaracagimiza inaniyorum.

Adana’yi çok iyi tanimiyordum ama belli bilgiler almistim. Adana’nin her açidan potansiyelinin yüksek oldugunu gelince daha iyi gördüm. Her geçen gün de çok farkli alanlarda inanilmaz zenginligi ve potansiyeli oldugunu görüyoruz. Insallah bunlari önce Adanalilarin olmak üzere, ülkemizin, insanimizin ve insanligin faydasina olacak sekilde harekete geçirebilirsek, ya da mevcut yürüyeni biraz daha hizlandirabilirsek ne mutlu bize.”

VALI SÜLEYMAN ELBAN’A BILGI AKTARILDI

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Büyüksehir bürokratlari ile birlikte, Adana Valisi Süleyman Elban’a; yapilan, devam eden ve yapilacak Büyüksehir projeleri hakkinda bilgi de verdi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli